Link :: 05.05.2006 :: 19:58 HEY :p
zaczął sie nowy miesiąc wiec czas na nowe noty ...ten miesiąc to maj wiec zaczął sie okres majówek....związku z tym kiedy robimy wypad do turawy??...dzis byłam z psiapsółą grać w tenisa :-D troche żeśmy se poobgadywały ogólnie było git!!!!jutro wybieramy się na przejażdżke rowerkiem komentowanie idzie wam jak krew z nosa wiec obiecuje że bedę pisać wiecej not
POZDRAWIAM Komentuj(1)
Link :: 11.05.2006 :: 18:21 wiecie co jutro jest piątek -a my mamy sprawdzian z matematyki:/troszke się uczyłam ale wiecie o czym sie myśli w piątki,tylko o weekendzie
ten tydzien bardzo szybko mi zleciał,w ostatnia sobote by łam sobie u fryzjera(jakby ktos nie zauwarzył)ijestem zadowolona z mojego nowego wygąldu:p opowiadałam wam juz jak było na weselu mojego kuzyna-nie przypominam sobie wiec opowiem-było super tylko że nie udało mi się złapać welonu wydaje mi się że to chyba było z góry ustalone kto ma złapać ten welon Komentuj(2)
Link :: 22.05.2006 :: 16:45 hejo
w ostatnim czasie dużo sie zmieniło przestałam sie zamartwiac tym co mówia o mnie inni i wybaczam im to.Musze wam powiedziec ze przez to mi lzej na sercu,nie martwie sie tym co bedzie jutro-to taka mała dygresja z mojego zycia.Teraz moze pomazymy sobie o wakacjach ktore sa juz za niedługo!! bo oprócz wyjazdu na konie w lipcu nic innego nie planuje takze jestem otwarta na wasze propozycje   czekam!! Komentuj(0)
photo lostheart
|